Bulgur gyümölcsökkel

2018.02.28

Hozzávalók:


  • 30 dkg bulgur
  • 1-11/2 liter vaníliás szójatej ( bármilyen növényi tej, amilyet szeretnél, de víz is jó)
  • Só, ízlés szerint
  • 2 csésze, többféle aszalt gyümölcs, és dióféle


Elkészítése:


  • Mosd meg a bulgurt, majd forrázd le a forró vaníliás szójatejjel,(vagy bármilyen más növényi tejjel, vagy forró vízzel, ahogy szeretnéd) majd takard  le az edényt 20-30 percre.
  • Ha a bulgur megduzzadt és megpuhult, magába szívta az összes folyadékot, keverd hozzá az aszalványokat és a durvára vágott dióféléket.

Fogyassz mellé friss, az évszaknak megfelelő  gyümölcsöt is.


Gyorsan könnyen elkészíthető, finom.



Tetszett a recept? Ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!